TÜRKİYE'YE MODEL OLDU”

TÜRKİYE

KAYSERİ TÜRKİYE'YE MODEL OLDU” AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Develi ve Yahyalı ilçesinde yerel yönetimleri ziyaret etti. Tanrıverdi, Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlik

İlk olarak Ak Parti Develi ilçe binasında partililerle bir araya gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, İlçe Başkanı Mehmet Durukan'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin daveti üzerine Ak Partili belediye başkanları ile birlikte 2 gündür Kayseri'de olduklarını dile getiren Tanrıverdi, yerel yönetim hizmetlerinin temelinde insani ve demokratik değerlerin bulunduğunu söyledi. Belediyeciliğin Ak Parti'nin işi olduğunu ifade eden Tanrıverdi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakanımızın başlattığı belediyecilik modelini Ak Parti olarak uyguluyoruz. Bu model de hem ülke, hemde dünya belediyelerine örnek teşkil ediyor. Biz hizmet partisiyiz. Türkiye'nin partisiyiz. Hiç kimseyi dininden, meshebinden, ırkından ve renginden dolayı ayırt etmeyiz. Biz Türkiye'yi ayırt etmeden, ayrımcılık yapmadan, bölücülük yapmadan herkese aynı duygu ile yaklaşır, herkese eşit hizmet götürürüz. Bu anlamda özellikle hiçbir belediyeyi ayırt etmiyoruz. Ak partili belediyelerle, Ak partili olmayan belediler arasında ayrım söz konusu değildir. Bizim belediyelerimizin başarılı olması elbette kendilerine sağlanan imkanları, sağlıklı şekilde kullanmasıdır. Bizim dışımızdaki belediyelerin başarısız olması, kendilerine sağlanan imkanları çarçur etmeleridir. Kendilerini seçen halka hizmet etmek yerine, dağdakilere hizmet götürme anlayışındandır. Dolayısı ile onların bulunduğu yerde maalesef, halk beklediği hizmeti görememektedir. Bunun sorumlusu kesinlikle merkezi hükümet değildir.  Ak parti değildir. Çünkü biz hiç kimseye siyasi yaklaşmayız. Ayrımcılık yapmayız. Tamamen onların beceriksizliklerinden kaynaklanan sorunlardır. İnanıyorum ki halk, 2 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde bunları çok iyi değerlendirecektir ve kendisini dikkate almayan, hizmet etmeyen yerel yöneticileri tasfiye edecektir diye düşünüyorum."

Buradaki ziyaretinin ardından Yahyalı ilçe binasında partililerle bir araya gelen Tanrıverdi, ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi.  CHP'nin kendi içinde bile bir birliktelik oluşturamadığına değinen Tanrıverdi, iktidarın yanlışlarını eleştirecek bir muhalefetin olmadığını ve kendi dertlerine düştüklerini söyledi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”